Je medium.com podvod?

Médium.com má být domovem lidských příběhů a nápadů. Zde může kdokoli sdílet zasvěcené perspektivy, užitečné znalosti a životní moudrost se světem – aniž by si nejprve vytvořil seznam adresátů nebo sledujících. Internet je hlučný a chaotický; Medium je tiché, ale plné vhledu. Je to jednoduché, krásné, spolupracující a pomáhá vám najít správné publikum pro cokoliv, co chcete říct.

Údajně více než 100 milionů lidí se každý měsíc spojí a sdílí své moudrosti na médiu. Mnozí jsou profesionální spisovatelé, ale stejně tak mnozí jimi nejsou – jsou to generální ředitelé, počítačoví vědci, američtí prezidenti, amatérští romanopisci a kdokoli, kdo je zapálený příběhem, který potřebuje, aby se dostal do světa. Píšou o tom, na čem pracují, co je drží v noci vzhůru, co prožili a co se naučili, co bychom mohli chtít vědět i my ostatní.

Namísto prodeje reklam nebo prodeje našich dat nás podporuje rostoucí komunita středních členů , kteří jsou v souladu s naším posláním. Pokud jste zde nový, začněte prozkoumávat . Ponořte se hlouběji do toho, na čem vám záleží. Najděte příspěvek, který vám pomůže naučit se něco nového, nebo přehodnotit něco známého – a pak sdílet svůj vlastní příběh .

Opravdu? Je medium. com legitimní, nebo se jedná o podvod?

Medium Corporation zveřejňuje zprávy o podvodech a podvodech. Velmi nízká kvalita obsahu. Jejich společnost je neprofesionální a články jsou nepřehledné a neuspořádané. Medium může poskytovat platformu, která zdánlivě podporuje legitimní sdílení příběhů a zkušeností, ale ve skutečnosti může být využívána k šíření podvodů nebo neetického chování. Tento typ zneužití je důvodem k oprávněnému znepokojení, protože může poškodit důvěryhodnost a integritu platformy.

Nikdy jsem tuto společnost nekontaktoval a nevím, zda vůbec existuje. Ale dnes mě moje společnost vydávající kreditní karty kontaktovala s tím, že tato „střední společnost“ neoprávněně strhává 5 USD měsíčně z mého účtu kreditní karty od 7. června 2022 do dnešního prosince 2023.
Jsou to PODVODNÍCI SE SÍDLEM V SAN FRANCISKU. Doufám, že budou chyceni.

Recenze uživatele Whittington Lamarre

Zatímco Medium zastává ideál sdílení různých perspektiv a příběhů, může se stát, že některé články nebo příspěvky mohou propagovat nebo podporovat kyberpodvody, což je vážný problém.

Platformy jako Medium, které slouží k sdílení různých perspektiv a příběhů, mají odpovědnost monitorovat a regulovat obsah, který je na jejich stránkách publikován. Propagace nebo podpora kyberpodvodů může vést k poškození důvěryhodnosti platformy a také může poškodit uživatele, kteří mohou být těmito podvody zasaženi.

Jako uživatelé máme právo očekávat, že platformy jako Medium budou mít mechanismy na odstraňování nevhodného obsahu a ochranu uživatelů před škodlivými aktivitami. Medium by mělo mít efektivní systémy moderace obsahu, které identifikují a odstraňují články nebo příspěvky, které propagují nebo podporují kyberpodvody. To zahrnuje i mechanismy pro rychlou reakci na nahlášení nebo stížnosti od uživatelů.

Medium by mělo poskytovat uživatelům informace o tom, jak rozpoznat a vyhýbat se podvodným informacím a příspěvkům. To může zahrnovat vzdělávací materiály nebo tipy, jak chránit své osobní údaje online. Platforma by měla být transparentní ohledně svých politik a postupů týkajících se obsahu. Měla by aktivně komunikovat s uživateli o opatřeních, která přijímá k boji proti škodlivému obsahu. Uživatelé by měli mít snadný přístup k nástrojům na hlášení podezřelého obsahu a měli by být povzbuzováni k poskytování zpětné vazby ohledně jejich zkušeností s obsahem na platformě.

Je důležité, aby platformy aktivně pracovaly na ochraně svých uživatelů a zabraňovaly šíření nežádoucích a škodlivých informací

Je obtížné si představit, že legitimní platforma jako Medium by úmyslně prováděla podvody, které by škodily uživatelům. Nicméně, pokud by se tak stalo, bylo by to značně problematické a mělo by to závažné následky pro jejich pověst a důvěryhodnost. Jak by tedy mohla zdánlivě legitimní platforma ve skutečnosti realizovat podvodné aktivity?

Platforma umožňuje publikování falešných příběhů a článků, které se tvářily jako osobní zkušenosti nebo informace, ale ve skutečnosti by šířily dezinformace nebo se snažily manipulovat s uživatelskými emoce a důvěrou.

Medium umožnilo publikování článků, které zdůrazňují nebo podporují neexistující produkty nebo služby. To by mohlo zahrnovat investiční příležitosti, zázračné léky nebo jiné produkty, které nejsou schváleny nebo nemají skutečné podklady.

Platforma by mohla shromažďovat osobní údaje svých uživatelů pod záminkou personalizace obsahu nebo lepšího uživatelského zážitku, ale ve skutečnosti by tyto údaje mohla zneužívat k neoprávněnému zisku nebo prodeji třetím stranám

Podvodná platforma by dále mohla prezentovat obsah, který není pečlivě ověřený a který může obsahovat dezinformace nebo škodlivé informace. To by mohlo vést k zmatku u uživatelů a snížení důvěryhodnosti platformy jako celku. Podvodná platforma by mohla mít nedostatečné mechanismy na ochranu osobních údajů uživatelů, což by způsobilo riziko jejich zneužití nebo úniku do nepovolaných rukou.

Proti těmto hrozbám by měla legitimní platforma jako Medium přijímat preventivní opatření a implementovat robustní systémy kontroly kvality obsahu a ochrany soukromí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

error: Content is protected !!